top of page

Sommerleir 2016

Første helg i juli var vi flere stykker som var på sommerleir på Stavern, Larvik. Det var gode treninger hvor både kroppen og hodet ble utfordret. Dette året hadde vi to sterke instruktører; Shihan Kumiko Sunakawa og Shihan Jesper Trier.

Vi hadde to kandidater fra klubben som prøvde seg på gradering, Ronnie og Thomas Egeli, og begge fikk bestått. Thomas gikk opp til 4. mon og Ronnie kjempet seg til nidan (2. svart). Ronnie fikk virkelig kjørt seg under graderingskampene. Selv om hvitfargen begynte å spre seg over ansiktet, sto han på og kjempet til siste slutt. Gratulerer begge to!

Fra venstre: Therese Netland Østebrød, Shihan Jesper Trier, Ronnie Egeli, Thomas Egeli, Kristian Søyland, Ola Rinden, Martine Slettebø, Sonja Thengs Egeli, Shihan Kumiko Sunakawa, William Egeli

Fra venstre: Therese Netland Østebrød, Shihan Jesper Trier, Ronnie Egeli, Thomas Egeli, Kristian Søyland, Ola Rinden, Martine Slettebø, Sonja Thengs Egeli, Shihan Kumiko Sunakawa, William Egeli

Arkiv
bottom of page