top of page

Bronse i Skottland

Lørdag 25. februar deltok Kristian Søyland i Scottish Open som ble avholdt i Glasgow. Dette er et fullkontakt stevne som hovedsaklig samler utøvere fra Storbritannia, Irland og Skandinavia. Kristian gikk totalt tre kamper. I første kamp møtte han Alan McCoy fra Irland. Kampen var slutt etter allerede 25 sekunder, hvor Kristian knocket ut motstanderen med lårspark.

I andre kamp var det semifinale og motstander var Eivind Nærland fra Sandnes. Kristian og Eivind kjenner hverandre godt fra før og har trent mye sammen. Begge kjenner dermed hverandres styrker og svakheter, noe som preget kampen. Det ble en jevn kamp med harde slag og sparkvekslinger som resulterte i uavgjort etter første runde. Kampen gikk videre til forlengelse og de to bautaene fortsatte hvor de slapp. Det ble igjen jevnt, men Kristian måtte se seg tapt mot slutten av Eivind som hadde et ekstra gir å gå på. Eivind tok for øvrig gull etter en knusende seier i finalen.

I tredje kamp og bronsefinale møtte Kristian skotten Andrzej Pytka. Dette ble en maktdemonstrasjon fra Kristian sin side hvor han kjørte over motstanderen som ga opp etter ett og et halvt minutt.

Kristian fortsetter med det å markere seg internasjonalt og vi ser frem mot hans deltakelse i EM som avholdes i Danmark 8-9. april.

Arkiv
bottom of page