top of page

NC Lørenskog 2016

Lørdag 29. oktober deltok Kristian og Therese på norgescupen i Lørenskog. Begge stilte i både kata og kamp. I kata vant Therese første runde og gikk videre til finalen. Her tok hun en sterk andreplass. Vinner var Jeanette Johannessen fra Bergen Karateklubb. Dette var for øvrig første gang Therese deltok i kata.

Kristian måtte se seg slått i innledende runder i Kata. Her var det høyt nivå med flere EM-utøvere. Kristian var derimot overlegen i kamp og gikk helt til topps. I finalen møtte han Tommy Thidesen fra Gandsfjord Karateklubb. Kampen ble avgjort etter ett minutt hvor Kristian knocket motstanderen med spark mot lår.

Therese møtte Karen Veronica Olufsen fra Bryne Karateklubb. Dette ble en hard og jevn kamp som endte uavgjort etter første runde og gikk dermed til forlengelse. Etter nok en hard og jevn runde ble det også her dømt uavgjort. I slike tilfeller må utøverene på vekten og den letteste utøver utropes til vinner. Therese tapte med dette kampen og endte med en andreplass. En hederlig prestasjon av våre utøvere.

Arkiv
bottom of page