top of page

EKK utøvere til Swedish Open

Lørdag 24. september deltok to av våre utøvere, Kristian Søyland og Therese Netland Østebrød, på stevnet Swedish Open i Gøteborg. Dette er et internasjonalt anerkjent fullkontakt stevne som tiltrekker erfarne og dyktige utøvere fra mange land.

Begge våre utøvere røk dessverre ut i innledende runder. Kristian møtte svenske Mohammed Alnaseri og dominerte sin kamp fra start. Svensken hentet seg etterhvert inn og utjevnet kampen, noe som førte til forlengelse etter første runde. Herfra og ut ble det en kondisjonstest hvor svensken kom seirende ut.

Therese på sin side møtte den sterke litauiske utøveren Brigita Gustaityte. Therese kjempet en tapper kamp men måtte se seg slått av den fysisk dominerende motstanderen, som for øvrig gikk helt til topps i denne klassen.

Kampene til Kristian og Therese kan man se under bilde, henholdsvis 2:32:20 og 4:05:40 ut i filmen.

Arkiv
bottom of page